2009 - Et år med mange nye begivenheder blandt landseerne

Pandora og hendes legekammarat Nadja i badesøen....

17. december 2009

Vores dejlige gamle Flicka døde torsdag 17. december - 8 dage før hun kunne være fyldt 13 år.

Flicka har de sidste par måneder skrantet lidt med bagparten, men med lidt glucosamin og kun små korte gåture sammen med Peter gik det ok.
Onsdag d. 16. fik hun det dog kortvarigt rigtig dårligt, men inden vi fik ringet til dyrlægen var hun rimelig frisk igen og nød de nybagte småkager med glade øjne og logrende hale. Aftalen var, at vi om torsdagen når jeg kom fra arbejde ville kontakte vores dyrlæge og få ham til at vurdere, om hun skulle have fred.

Men Flicka ville det anderledes. Torsdag morgen kl. 9.00 gøede hun meget bestemt, så Peter kunne forstå, at hun ville ud. Hun gik så først i den ene stald, derefter rundt til alle foldene, hvor vi har heste og sluttede af i den anden stald. Så gik hun tilbage mod huset, satte poten på vores indgangsdør, faldt om og døde i armene på Peter i løbet af ganske få minutter.
Vi tænker, hun lige skulle sige farvel til det hele....😥

Alle vores andre hunde var efterfølgende forbi og sige farvel til husets gamle matriark, som altid havde det sidste ord - uanset hvem af de andre som mente, at de ville bestemme.

10. juli 2009

Vi har fået tilsendt nogle nye billeder fra Karin - af Escada & Ricos skønne små hvalpe.

Nu er der bare gang i den i hus og have. Alle har det super godt og trives, som de skal.

1. juni 2009

Vores smukke, charmerende og altid livsglade lille Pandora fylder 4 måneder i dag.

31. maj 2009

11 små dejlige landseerhvalpe efter Rico og Escada. Her fotograferet 1 uge gamle. Alt går som det skal med de små - og Escada passer dem med masser af omsorg og kærlighed.

21. maj 2009

HURRA - HURRA - HURRA

Escada fra kennel Avalon i Tyskland har fået 11 dejlige landseerhvalpe, så nu er Rico atter blevet far......🙂

Stort TILLYKKEtil Escadas opdrætter og ejer, Karin Müller-Rostin.

8. april 2009

Pandora er ankommet......

Se mere under nyheder og den helt nye hjemmeside kun for vores landseer.....   
www.kongsgaard-landseer.dk

22. marts 2009

Escada og Rico var glade for hinanden fra første færd, men det tog nogle dage før parringen var en realitet. Escada blev parret d. 20 & 21 marts -  så nu er der kun at krydse fingre og håbe på positive meldinger fra Karin.

Vi havde nogle rigtig hyggelige dage sammen med Karin med en masse hunde- og fåre-snak og vi fik rigtig genopfrisket vores tysk- og engelskfærdigheder.....😀

18. marts 2009

Nye Rico-hvalpe på vej ????

Karin & Escada fra Tyskland ankom sidst på aftenen efter en laaaang køretur. Karin har kennel von Avalon i Tyskland og har bl.a. opdrættet Rico´s far. Escada er en dejlig ung landseertæve, som vi så håbede på ville forelske sig i Rico og omvendt.

15. marts 2009

Det seneste døgn har vi været på besøg hos Kari og alle hendes dejlige hunde på Kennel Icikarma i Norge.

Vi fik set alle Evita og Rico´s skønne hvalpe, som trives i bedste velgående, vokser sig store og lækre og er vældig legesyge. Vi fik også valgt, hvem af tæverne der skal flytte hjem til os - det bliver smukke, smukke Pandora. Men det var ikke helt nemt, for begge tævehvalpe (ja, alle hvalpe iøvrigt) var super charmerende med hver deres unikke væsen.

Tak til Kari for en hyggelig og inspirerende dag.....🙂

HURRA - HURRA - HURRA

Evita har i dag d. 1. februar 2009 fået 8 dejlige landseerhvalpe - 6 hanner & 2 tæver.

Den stolte far, Rico, nyder bare livet - han har jo ikke haft mange strabadser med hvalpene, kun fornøjelsen...... 🙂

STORT TILLYKKE til Evita´s ejer, Kari Paaske fra Kennel Icikarma.

I begyndelsen af decmber 2008 fik vi besøg fra Norge. Ja, egentlig var det jo mest Rico, som fik besøg......

Kari fra Kennel Icikarma var rejst her til Danmark med sin smukke landseertæve Evita. Nu kunne vi bare håbe på, at Evita og Rico kunne lide hinanden - og at resultatet ville blive et kuld dejlige landseerhvalpe.

Heldigvis var det gensidig kærlighed - Evita blev parret - og i tilgift havde vi to-benede nogle rigtig hyggelige og lærerige dage sammen med Kari.

Nu venter vi med spænding på resultatet. Hvalpene kommer til verden i uge 6 - og om alt går vel flytter der en lille tævehvalp herned til os, når hun er gammel nok til at komme fra. 😀

Rico viser Evita rundt på "Farmen"